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Caramel Crunch Cake Recipe

Caramel Crunch Cake Recipe  Ingredients: For the Cake: 2 cups all-purpose flour 2 cups granulated sugar 1 teaspoon baking powder 1/2 teaspoon baking soda 1/2 teaspoon salt 1 cup unsalted butter, softened 1 cup whole milk 4 large eggs 2 teaspoons vanilla extract For the Caramel Sauce: 1 cup granulated sugar 6 tablespoons unsalted butter, cut into pieces 1/2 cup heavy cream 1 teaspoon vanilla extract 1/2 teaspoon salt For the Crunch Topping: 1 cup crushed toffee bits (such as Heath or Skor bars) 1/2 cup chopped pecans or walnuts (optional) For the Frosting: 1 cup unsalted butter, softened 4 cups powdered sugar 1/4 cup caramel sauce (from above) 2-4 tablespoons heavy cream 1 teaspoon vanilla extract A pinch of salt Method Preheat your oven to 350°F (175°C). Grease and flour two 9-inch round cake pans. In a large mixing bowl, combine the flour, sugar, baking powder, baking soda, and salt. Add the softened butter, milk, eggs, and vanilla extract. Beat on low speed until combined, then in

Bocados de filete con mantequilla de ajo y patatas en freidora de aire

Bocados de filete con mantequilla de ajo y patatas en freidora de aire Ingredientes 3 patatas grandes Aceite de oliva + sal, pimienta, ajo en polvo, pimentón y perejil seco (para las patatas) 2 filetes: utilicé filetes de tira de 10 oz Aceite de oliva Sal, pimienta y ajo en polvo Condimento para filetes Me gusta utilizar el condimento para filetes Kinder's Prime 4 cucharadas de mantequilla 1 cucharadita de ajo picado 1 cucharadita de perejil seco Instrucciones Lave las patatas y córtelas en cubos pequeños Mezcle con aceite de oliva, sal, pimienta, ajo, pimentón y perejil seco (no uso medidas exactas para esta parte) Cocine las patatas en la freidora de aire a 400 grados durante unos 20 minutos, revolviendo al menos un par de veces mientras se cocinan Una vez que las patatas se estén cocinando, corte el filete en cubos de aproximadamente 1/2" de grosor. pulgada Cubra las patatas en los bocados de filete de la freidora de aire con aceite de oliva, sal, pimienta, ajo polvo y c

Chocolate banana split cake

Chocolate banana split cake 𝗜𝗻𝗴𝗿𝗲𝗱𝗶𝗲𝗻𝘁𝘀🍌 For the crust: – 2 cups graham cracker crumbs – 1/2 cup unsalted butter, melted For the filling: – 24 oz (680g) cream cheese, softened – 1 cup powdered sugar – 1 teaspoon vanilla extract – 1 cup semi-sweet chocolate chips, melted – 3 ripe bananas, mashed – 1 cup whipped cream For the toppings: – Sliced bananas – Maraschino cherries – Chopped nuts – Chocolate syrup – Whipped cream 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀:🍌 1. Preheat oven to 350°F (175°C). Grease a 9×13-inch baking dish. 2. For the crust: In a bowl, mix graham cracker crumbs and melted butter. Press the mixture into the bottom of the prepared dish. Bake for 10 minutes, then let it cool. 3. For the filling: In a large bowl, beat cream cheese until smooth. Add powdered sugar and vanilla extract, mix until combined. Stir in the melted chocolate and mashed bananas. Fold in the whipped cream. 4. Spread the filling over the cooled crust, smoothing the top. 5. Chill the cake in the refr

Bombas de pizza con pepperoni: ¡la pizza perfecta en porciones del tamaño de un bocado!

Bombas de pizza con pepperoni: ¡la pizza perfecta en porciones del tamaño de un bocado! Satisfaga sus antojos de pizza con estas deliciosas bombas de pizza con pepperoni. Son el aperitivo o refrigerio perfecto para cualquier ocasión. Aquí le mostramos cómo prepararlas: Ingredientes: - 1 lata (13,8 onzas) de masa de pizza refrigerada - 1/2 taza de salsa para pizza - 1/2 taza de queso mozzarella rallado - 1/4 taza de pepperoni picado - 1/4 taza de queso parmesano rallado - 1 yema de huevo mezclada con 1 cucharada de agua Instrucciones: 1. Precaliente el horno a 400 °F (200 °C). Cubra una bandeja para hornear con papel pergamino. 2. Desenrolle la masa de pizza y córtela en 12 cuadrados iguales. 3. Coloque una cucharada de salsa para pizza en el centro de cada cuadrado. 4. Cubra con mozzarella, pepperoni y queso parmesano. 5. Pincela los bordes de la masa con la mezcla de yemas de huevo. 6. Junta las dos esquinas opuestas de cada cuadrado y pellizca para sellar. Dobla las dos esquinas rest

Baking a Delicious Swedish Apple Cake

Baking a Delicious Swedish Apple Cake Ingredients Cake 1/2 cup unsalted butter softened 1 cup granulated sugar 2 large eggs 1 teaspoon vanilla extract 1 1/2 cups all-purpose flour 1 teaspoon baking powder 1/2 teaspoon salt 1/2 cup whole milk 3 large apples peeled, cored, and thinly sliced Topping 1/4 cup granulated sugar 1/2 teaspoon ground cinnamon 1/4 cup sliced almonds optional Instructions Preheat Oven: Preheat your oven to 350°F (175°C). Grease and flour a 9-inch springform pan. Cream Butter and Sugar: In a large mixing bowl, cream together the softened butter and 1 cup of granulated sugar until light and fluffy. This should take about 2-3 minutes. Add Eggs and Vanilla: Beat in the eggs one at a time, ensuring each is fully incorporated before adding the next. Stir in the vanilla extract. Combine Dry Ingredients: In a separate bowl, whisk together the flour, baking powder, and salt. Gradually add this dry mixture to the wet mixture, alternating with the milk, beginning and end

Receta fácil de bocaditos de guacamole con camarones

Receta fácil de bocaditos de guacamole con camarones ¡Estos bocaditos de guacamole con camarones son el aperitivo o refrigerio perfecto para una fiesta! Son fáciles de hacer y siempre agradan a todos. Ingredientes: - 1 libra de camarones, pelados y desvenados - 1/2 taza de guacamole - 1/4 taza de cebolla roja picada - 1/4 taza de cilantro picado - 1/4 taza de jugo de lima - 1/2 cucharadita de sal - 1/4 cucharadita de pimienta negra - 12 envoltorios de wonton Instrucciones: 1. Precaliente el horno a 400 grados F (200  grados C). 2. En un tazón mediano, combine los  camarones, el guacamole, la cebolla roja, el  cilantro, el jugo de lima, la sal y la pimienta.  Revuelva hasta que esté bien mezclado. 3. Coloque un envoltorio de wonton en cada  taza de un molde para muffins en miniatura.  Presione los envoltorios de wonton en las tazas  para formar un nido. 4. Rellena cada nido de wonton con la mezcla  de guacamole y camarones. 5. Hornea durante 10-12 minutos, o hasta que  los camarone