Skip to main content

Bombas de pizza con pepperoni: ¡la pizza perfecta en porciones del tamaño de un bocado!

Bombas de pizza con pepperoni: ¡la pizza perfecta en porciones del tamaño de un bocado!


Satisfaga sus antojos de pizza con estas deliciosas bombas de pizza con
pepperoni. Son el aperitivo o refrigerio perfecto para cualquier ocasión. Aquí
le mostramos cómo prepararlas:


Ingredientes:

- 1 lata (13,8 onzas) de masa de pizza refrigerada

- 1/2 taza de salsa para pizza

- 1/2 taza de queso mozzarella rallado

- 1/4 taza de pepperoni picado

- 1/4 taza de queso parmesano rallado

- 1 yema de huevo mezclada con 1 cucharada de agua


Instrucciones:

1. Precaliente el horno a 400 °F (200 °C). Cubra una bandeja para hornear
con papel pergamino.

2. Desenrolle la masa de pizza y córtela en 12 cuadrados iguales.

3. Coloque una cucharada de salsa para pizza en el centro de cada
cuadrado.

4. Cubra con mozzarella, pepperoni y queso parmesano.

5. Pincela los bordes de la masa con la mezcla de yemas de huevo.

6. Junta las dos esquinas opuestas de cada cuadrado y pellizca para sellar.
Dobla las dos esquinas restantes sobre los bordes sellados y pellizca para
sellar.

7. Coloca las bombas de pizza en la bandeja para hornear preparada y
hornea durante 15 a 18 minutos, o hasta que estén doradas y bien cocidas.

8. Sirve caliente con tu salsa favorita para untar.


¡Disfruta de tus deliciosas bombas de pizza de pepperoni del tamaño de un
bocado, un bocadillo divertido y sabroso que será un éxito en cualquier
reunión!

Comments

Popular posts from this blog

Hands down, best way to ever make turkey! Wish I knew about this technique sooner!

Hands down, best way to ever make turkey! Wish I knew about this technique sooner! Planning a holiday feast? Elevate your celebration with a perfectly  roasted turkey cooked in a plastic bag . This method promises juicy and flavorful results, making it a centerpiece that steals the show. Read on for a step-by-step guide and expert tips. Ingredients: QUANTITY INGREDIENT 1 whole turkey (12-24 pounds), fully thawed 1 oven-safe plastic bag 2/3 cup butter , softened Salt and pepper 2 tablespoons dried herbs ( thyme , rosemary , sage blend)

Butter cream recipe

Butter cream recipe Ingredients: 1 cup (2 sticks) of butter (at room temperature) 4 cups of powdered sugar (confectioner’s sugar) 1 tablespoon of vanilla extract 1 packet of powdered milk Instructions: Prepare Your Ingredients:  Make sure your butter is at room temperature. It should be soft but not melted. Sift your powdered sugar to remove any lumps. Cream the Butter:  In a large mixing bowl, beat the softened butter using an electric mixer or a stand mixer fitted with a paddle attachment. Beat the butter until it becomes pale and creamy. This should take about 2-3 minutes. Add Vanilla Extract:  Pour in the vanilla extract and continue to mix for another minute. The vanilla extract adds flavor to the buttercream. Gradually Add Powdered Sugar:  Begin adding the sifted powdered sugar in small portions. Mix on low speed after each addition to a

Pecan Pie Brownie

Pecan Pie Brownie How to make Pecan Pie Brownie Ingredients: 1 box Brownie mix , must have instructions for making in 13×9 pan + ingredients listed on the package PECAN PIE FILLING: 1 cup Sugar 1 1/2 cups Light Corn syrup 4 Eggs 1/4 cup Unsalted butter 1 1/2 teaspoon Vanilla extract 2 cups Pecans, roughly chopped Instructions: Preheat oven according to brownie package instructions.Whisk together the sugar, corn syrup, eggs, butter, and vanilla in a small saucepan. Place on the stove top over medium high heat and begin to cook, stirring continuously. Mix brownies according to package instructions. Pour brownie batter into a greased 13×9 inch pan and place in oven to bake for 20 minutes. * see note about cooking time below As the brownies bake the filling in the saucepan sh